Farvel til Brøndby IF

Det var i dag min sidste kamp i Brøndby IF for denne gang, så mange, mange tak til alle spillere, ledere, trænere og personer omkring klubben og primært Talentafdelingen, hvor jeg har været i de sidste halvandet år. Det har været en fantastisk rejse, hvor jeg har udviklet mig som træner, leder og menneske, og nu ser jeg frem til nye udfordringer med at udvikle elitefodbolden i Kina.

Dermed officielt farvel og tak for denne gang til Brøndby IF. Jeg har haft en fantastisk tid i klubben og mødt mange dygtige og kompentente mennesker. Tak for alle spillerne fra årgang 92, 93, 94 og til dels også 95, tak til alle trænere, ledere, ansatte og ikke mindst de uvurderlige frivillige, der er klubbens sjæl.

Nye udfordringer venter, selvom jeg havde svært ved at forlade klubben, hvor jeg har nydt at komme hver eneste dag. Tak for alt!

Det var samtidig min sidste kamp i Brøndby for denne gang, så mange, mange tak til alle spillere, ledere, trænere og personer omkring klubben og primært Talentafdelingen, hvor jeg har været i de sidste halvandet år. Det har været en fantastisk rejse, hvor jeg har udviklet mig som træner, leder og menneske, og nu ser jeg frem til nye udfordringer med at udvikle elitefodbolden i Kina.